Industriele en Risicovolle Locaties

Bescherming van mensen, terreinen en middelen met verschillende vormen van toegangsbeveiliging.

Industriele en Risicovolle Locaties

Fysieke beveiliging van industriële en risicovolle locaties.

Bij de fysieke beveiliging van gebouwen en terreinen kunt u onderscheid maken in het beveiligingsniveau van verschillende zones en compartimenten. Bij het principe van het aanbrengen van beveiligingsschillen biedt elke schil een passende bescherming aan de functionele eisen die aan de zone gesteld wordt.

Beveiligingsschillen risicovolle locaties

Door meerdere beveiligingsschillen rondom en op uw risicovolle locatie in te stellen, kunnen gevolgen van incidenten en onbevoegd handelen beperkt worden. De kans dat onbevoegden doordringen tot het zwaarbeveiligde compartiment verkleint aanzienlijk doordat de onbevoegde meerdere barrières moet passeren. Niet alleen de kans op detectie wordt vergroot maar het levert u ook meer responstijd die u de mogelijkheden geven voor een interventie.

Veilige werk- en verblijfsomgeving

Gunnebo's toegangscontrolesystemen dragen bij aan een veilige werk- en verblijfsomgeving. Door de mogelijkheid om elektronische beveiliging te koppelen aan uw toegangsbeveiligingssystemen versterkt u de kracht van de individuele producten. Deze geïntegreerde beveiliging verhoogt het beveiligingsniveau van uw locatie.

Toepassingen beveiligingsoplossingen op industriële en risicovolle locaties

Gunnebo's beveiligingsoplossingen detecteren en verkleinen risico's en onbevoegd handelen op industriële en risicovolle locaties zoals: sabotage, diefstal, beschadiging en spionage. Doordat locaties bouwkundig, qua activiteiten en processen erg van elkaar kunnen verschillen, zal er samen met u gekeken worden naar de meest geschikte beveiligingsoplossing voor uw locatie of gebouw. Gunnebo's klantenkring bestaat onder andere uit nucleaire en petrochemische installaties, voedingsindustrie, ziekenhuizen en zorginstellingen, distributiecentra, vliegvelden, overheidsgebouwen, verwerkingsindustrie, penitentiaire inrichtingen, militaire locaties en datacentra.

De topklasse beveiligingsproducten zijn speciaal ontworpen voor industrieel en intensief gebruik. Gunnebo beschikt door haar ervaring met fysieke beveiliging en toegangscontroleprojecten over gespecialiseerde kennis met betrekking tot projectmanagement en begeleidt u graag van de ontwerpfase tot en met professioneel serviceonderhoud.

 

Contact Informatie