CIT

Verbeter het rendement en de kosteneffectiviteit van de geldcyclus en help uw klanten om hun geldprocessen te optimaliseren.

CIT

Gunnebo levert CIT met een geconsolideerde beveiligingsoplossing, zodat de risico's bij de overdracht en verwerking van geld en waardevolle zaken worden beheerd op basis van een compleet en gecontroleerd systeem.

Waardetransporteurs en geldcentra

Een geldcentrum is een locatie met zeer hoog risico. Voor het ontvangen, tellen, sorteren, bewaren en afleveren van munten, biljetten en waardevolle zaken is een hoge externe en interne bescherming vereist. Een degelijke beveiliging is dan ook essentieel en geldcentra moeten meerdere verdedigingslagen voorzien om met succes te kunnen werken.

Onze totale beveiligingsoplossingen bieden inbraakpreventie en -detectie, bescherming tegen sabotage, bedreigingen en aanvallen. Ze sturen en beheren de geldbeveiliging, regelen de toegang van mensen en voertuigen alsook de toegang tot diverse, al dan niet beperkte gebieden.

Waardetransporteurs en winkels

Service voor de klanten verbeteren, processen en geldtransacties optimaliseren en de winstcijfers verhogen in een wereld waarin de beveiliging van mensen, goederen en geld belangrijker is geworden voor winkeliers.

Onze oplossingen combineren externe en interne beveiliging, alsook systemen voor geldbeheer en geldrecycling, voor een volledige transparantie van de geldstromen, inclusief krediet, tijdbesparing, foutenbeheer, diefstalpreventie en beperking van voorraadverlies.

Waardetransporteurs en banken

Beveiliging is zeer belangrijk voor banken, maar is ook zeer tijdrovend en de beheerkosten zijn hoog. Banken en financiële instellingen zoeken partners met een grondig inzicht in de kritische infrastructuur en de complexe geldcycli.

Van filialen tot centrale banken en hoofdkantoren: we leveren totale beveiligingsoplossingen inclusief geldbeheer voor de automatisering van het volledige proces en voor de optimalisering van productiviteit en rendement. Dit omvat geldbeheerapparatuur voor de backoffice, hoogwaardige brandkasten en kluizen, afstortkluizen, deuren en ramen uit gewapend beton en bewakingssystemen.

Contact Informatie