Integrators & Architecten

​Goede prestaties van modulaire SpeedStiles die uw interieur ontwerp optimaal ondersteunen

 

U kunt Gunnebo's producten voor toegangscontrole aanpassen aan de omgevings- en interieurstijl van de meeste gebouwen, dankzij de modulaire bouwwijze,  het gebruik van verschillende materialen en de ruime keuze uit verschillende afwerkingen. Daarbij zal de flexibiliteit in de maatvoering u in de gelegenheid stellen de juiste balans te vinden tussen de passage capaciteit en de benodigde inbouwruimte.

 

15 Jaar ontwerpervaring

Gunnebo's SpeedStiles bieden u een modern en esthetisch ontwerp.

De beschikbaarheid van nieuwe materialen zoals Corian Du Pont, TRESPA and 3M Di-Noc – waarmee u de poorten moeiteloos in uw interieurontwerpen kunt integreren hebben de voorkeur van architecten en ontwerpers.

We beschikken over diverse eenvoudige hulpmiddelen om u tijdens het ontwerp proces te ondersteunen waarmee u de juiste toegangcontrole producten uit ons aanbod kunt selecteren.

 

Prestatie

Het is goed om weten dat de door u gekozen toegangscontrole producten de toegang tot gebouwen en afdelingen efficiënt en uiterst betrouwbaar beheren. Bovendien verzekeren ze dat alleen toegang wordt verleend aan bevoegde personen. 

Onze oplossing

  • Capaciteit tot 40 personen per minuut en tevens optimale veiligheid voor gebruikers.

  • Uniek algoritme voor detectie van ongeoorloofd gebruik, zoals; meeglippen, verkeerde looprichting, onder door kruipen en begrenzen van de passagetijd. De verschillende lengten van de behuizingen en paneelhoogtes dragen bij tot een hogere beveiliging.

  • Een beveiligingspoort die je zonder te hoeven aanraken kunt passeren, ergonomisch  ontwerp voor een hoog gebruikerscomfort, meer dan 50 parameterinstellingen en diverse informatiedisplays voor een optimale interactie met de gebruiker.

Gunnebo heeft wereldwijd meer dan 40.000 SpeedStiles geïnstalleerd.

 

Kosten

De SpeedStiles van Gunnebo zijn concurrerend geprijsd. Ze zijn doeltreffend voor toegangsbeheer betrouwbaar en robuust zodat ze lang meegaan, waardoor de werkings- en onderhoudskosten gering zijn.